Ultima dorinţă a lui Freddie Mercury

Freddie Mercury, regretatul solist al Queen, a avut o ultimă dorinţă înainte de moarte, iar prietenii săi au dezvăluit-o la 28 de ani de la decesul muzicianului, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

Prietenii lui Freddie Mercury au povestit la aproape 28 de ani de la moartea artistului cum şi-a luat muzicianul la revedere de la viaţă. Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, după ce şi-a petrecut ultimele zile în pat, refuzând să ia analgezice. Artistul era înconjurat de prieteni şi a cerut să îşi vadă pentru ultima dată colecţia de artă.

Prietenul său, Peter Freestone, a povestit pentru Express Online, că muzicianul care şi-a petrecut alături de el ultimii 12 ani din viaţă, le-a cerut să îl mute la parterul vilei sale din West Kensington pentru a-şi îndeplini o ultimă dorinţă. „Freddie a coborât pe 20 noiembrie să îşi vadă colecţia de artă pentru ultima dată”, a povestit Freestone. „L-am cărat pe scări şi s-a plimbat prin camere cu ajutorul nostru. Ne-a povestit cum a cumpărat unele dintre lucrări”, a povestit bărbatul.

Cântăreţul ţinea să participe la licitaţii şi prietenul său, Elton John, şi-a amintit de curând că muzicianul a continuat să cumpere lucrări chiar şi în ultimele zile de viaţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: