Împreună cu zeci de lideri locali suceveni

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a participat la lansarea candidaturii lui Theodor Paleologu la Preşedinţia României

Preşedintele PMP Suceava, viceprimarul Marian Andronache, vicepreşedinte naţional al PMP, a participat, vineri, la Iaşi, la lansarea candidaturii lui Theodor Paleologu la Preşedinţia României.

Marian Andronache a spus că a participat la eveniment împreună cu 70 de delegaţi din partea Filialei PMP Suceava, aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii locale.

El a precizat că, în sala mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, au fost prezentate priorităţile din programul candidatului Partidului Mişcarea Populară, Theodor Paleologu, la funcţia de preşedinte al României.

Theodor Paleologu a declarat că a început campania la Iaşi pentru că e „bastionul României combatante din Primul Război Mondial”, dar şi pentru că el însuşi are origini ieşene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: