Zeci de permise reţinute de poliţiştii suceveni

> În două zile de controale oamenii legii au împărţit aproape 100 de amenzi

Două zile de controale au fost suficiente pentru poliţiştii suceveni să împartă aproape 100 de amenzi participanţilor la traficul rutier certaţi cu legislaţia. Lucrătorii Serviciului Rutier Suceava şi ai formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat o acţiune pe raza judeţului, pe linia depistării conducătorilor auto ce se află la volanul maşinilor din dotare, pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit datelor oficiale obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acesteia au fost testaţi cu aparatul etilotest 267 de conducători auto. În paralel, au fost reţinute 20 de permise de conducere şi au fost aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de circa 43.000 lei. Alţi şase conducători auto au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

Pe raza localităţii Siret, poliţiştii au organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă pe linia asigurării unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră. În cadrul ei au fost controlate 111 autovehicule şi bagaje şi au fost legitimate peste 100 de persoane. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 amenzi în valoare de peste 5.600 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: