Poliţiştii suceveni au luat la puricat parcurile şi zonele de joacă

Preţ de trei zile, la finele săptămânii trecute, lucrătorii Poliţiei Municipiului Suceava au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pe linia asigurării ordinii şi liniştii publice în zona parcurilor, spaţiilor de joacă pentru copii, teraselor, precum şi pe linia prevenirii faptelor cu violenţă comise în proximitatea acestora. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acţiunii au fost legitimate 476 de persoane şi verificaţi 25 de agenţi de pază. În plus, oamenii legii au controlat 37 de bagaje şi 14 autovehicule şi au verificat 58 de obiective. Nu au lipsit neregulile şi implicit sancţiunile astfel că au fost aplicate 22 de amenzi în valoare de aproximativ 6.000 lei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au organizat şi pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a comunelor arondate o acţiune pentru prevenirea faptelor cu violenţă, avându-se în vedere zona adiacentă cluburilor, discotecilor şi a sălilor de jocuri, dar şi pe linia rutieră. În cadrul acesteia au fost legitimate 70 de persoane şi s-a dispus controlul a două bagaje şi a 62 de autovehicule. În paralel, au fost efectuate 42 de testări cu aparatul etilotest, fiind aplicate zece sancţiuni, din care nouă pentru abateri săvârşite la regimul rutier; a fost reţinut un permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: