Ioan Stan după CEx al PSD:

La rectificarea bugetară se va rezolva problema ratelor proiectului „Utilităţi şi mediu”, dar se asigură şi finanţarea pentru investiţiile PNDL

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, după şedinţa CEx a PSD, că aceasta a fost la obiect şi a vizat probleme privind economia, bugetul, de creştere a eficienţei guvernamentale, dar şi privind candidatura la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Senatorul sucevean ne-a declarat că au fost prezentate măsurile pentru pensionari, asistaţi sociali şi alte categorii.

„Cele mai multe discuţii au fost pentru rectificarea bugetară” a precizat Stan.

El a arătat că a luat cuvântul şi a solicitat asigurarea fondurilor pentru plata ratelor pentru proiectul „Utilităţi şi mediu” , pentru PNDL, dar şi pentru echilibrarea bugetelor locale.

Senatorul sucevean a arătat că judeţul nostru este al doilea ca mărime din ţară şi al patrulea ca populaţie şi că, la nivel naţional, nevoia e de circa două miliarde de lei pentru realizarea proiectelor PNDL.

În ceea ce priveşte candidatul PSD pentru prezidenţiale, Ioan Stan a spus că decizia a fost pentru un candidat propriu al PSD, care să fie susţinut de ALDE şi Pro România.

Potrivit lui, discuţiile pentru această alianţă ar urma să fie purtate de conducerea partidului cu liderii celorlalte forţe politice. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: