Înotătorii suceveni, din nou printre medaliaţi

La sfârşitul săptămânii precedente, la Târgovişte, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Înot pentru cadeţi. Suceava a fost reprezentată în competiţie de nouă sportivi, Teodor Plămadă, 14 ani, Paul Panait, Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea şi Petriana Popovici, 13 ani, Ştefan Trocin şi Paula Boleacu, 12 ani.

Ştafeta feminină de 13 ani a Sucevei este noua campioană naţională în proba de 4×100 liber. Aceeaşi echipă a cucerit argintul în proba de 4×100 mixt.

Tot în probele de echipă, Paula Boleacu, împreună cu colegele de la „Atena Sport Club” Constanţa, este dublă campioană naţională în probele de ştafetă de 4×100 liber şi 4×100 mixt.

În probele individuale, Ioana Ursu, Delia Ostafi şi Paula Boleacu au urcat pe treptele podiumului de premiere, o dată pe locul 2 şi o dată pe locul 3 fiecare. Ioana Ursu, la 100 liber, locul 2, şi la 200 spate locul 3; Delia Ostafi, locul 2 la 200 liber şi locul 3 la 400 liber, iar Paula Boleacu, locul 2 la 100 bras şi locul 3 la 400 liber.

În apropierea podiumului de premiere au fost şi ceilalţi tineri suceveni, Oana Sauciuc – locul 5 la 200 spate şi locul 6 la 100 bras, Ingrid Sofronea – locul 9 la 100 bras şi Petriana Popovici – locul 10 la 100 bras. Ştefan Trocin s-a clasat al unsprezecelea la100 fluture şi al paisprezecelea la 50 fluture.

„Îi felicit pe sportivii noştri pentru rezultatele obţinute şi le doresc să aibă o vacanţă plăcută”, a transmis profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: