Amenzi în valoare totală de aproape 500.000 lei date de poliţişti în cadrul unei acţiuni vizând comerţul ilicit

În perioada 12-14 iulie, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Serviciului de Ordine Publică şi cei din cadrul subunităţilor de poliţie, împreună cu lucrători ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, au desfăşurat o amplă acţiune pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale privind comerţul stradal cu produse de origine animală.

Potrivit declaraţiilor oferite de comisar-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, în cadrul acesteia, echipele de control au verificat nu mai puţin de 292 de entităţi economice şi 11 producători agricoli. În urma neregulilor descoperite, oamenii legii au aplicat 303 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 482.000 lei. Totodată, poliţiştii au mai reţinut patru permise de conducere, au constatat săvârşirea a două infracţiuni şi au confiscat bunuri în valoare de 15.470 lei, constând în alimente, articole de îmbrăcăminte, produse industriale, băuturi alcoolice şi ţigarete.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: