Gheorghe Flutur a verificat lucrările de reparaţii pe drumul Suceava – Dolhasca

> Am concentrat trei utilaje în zona Chilişeni să finalizăm lucrările de reparaţii. Acest drum va intra în modernizare şi aşteptăm depunerea de oferte

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, vineri, lucrările de reparaţii la drumul judeţean Suceava – Dolhasca, menţionând că acest drum va intra în modernizare printr-un proiect cu fonduri europene.

„Am concentrat trei utilaje pe zona Chilişeni, astfel încât mâine să terminăm de realizat plombările. Sperăm să se termine şi aici de reparat pentru că nu arată deloc bine”, a spus Flutur.

El a menţionat că acest traseu face parte din drumul Suceava – Iaşi, care se modernizează printr-un proiect cu finanţare europeană.

„Am scos la licitaţie lucrările de modernizare pentru acest drum, un proiect mare european. Timp de 35 de zile anunţul este pe SICAP pentru depunere de ofertă”, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că se continuă vineri şi sâmbătă lucrările de plombare pentru acest tronson care nu arăta deloc bine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: