Viorica Dăncilă, alături de Eugen Teodorovici şi Sorina Pintea au ajuns luni în judeţul Suceava

Premierul Viorica Dăncilă, însoţită de ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, şi ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns luni după-amiaza în judeţul Suceava, urmând să participe, în oraşul Frasin, la o întâlnire cu activul de partid.

Surse din PSD au declarat luni că la întâlnire au fost invitaţi parlamentari PSD de Suceava, primari şi şefi de instituţii descentralizate.

Oficial, PSD Suceava nu a transmis luni nicio informaţie despre prezenţa premierului Viorica Dăncilă în judeţ.

Potrivit surselor citate, întâlnirea urma să se desfăşoare la o pensiune de la intrarea în Frasin, în anonimat.

Primarii invitaţi nu ştiau unde trebuia să ajungă, fiind aşteptaţi într-o benzinărie, de unde să li se transmită care este pensiunea la care trebuie să ajungă la întâlnirea cu premierul.

PSD Suceava a confirmat ulterior, indirect, aceste informaţii.

Într-un comunicat de presă, PSD Suceava anunţa că va organiza marţi dimineaţa, la sediul Primăriei Oraşului Frasin, o conferinţă de presă susţinută de premierul României, Viorica Dăncilă, de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: