Premierul Viorica Dăncilă, la Frasin, a confundat judeţul Suceava cu Hunedoara

> Ea a mai spus că nu se va opri la metrul de autostradă, ci că-l va trimite pe ministrul Transporturilor să vadă care este situaţia reală: Dacă mă opresc eu, trebuie să luăm întotdeauna decizii şi trebuie să am toate datele

Premierul Viorica Dăncilă, care a susţinut ieri, la Frasin, o conferinţă de presă, a debutat cu stângul, confundând judeţul Suceava cu judeţul Hunedoara.

„Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, a început Viorica Dăncilă, fiind imediat corectată de senatorul Ioan Stan, care i-a şoptit: „Suceava”.

Ulterior, întrebată dacă în drumul său de la Frasin până la Vaslui se va opri să vadă şi metrul de autostradă de lângă Suceava, premierul a spus că nu se va opri şi că îl va trimite pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să vadă care este situaţia reală a acestui obiectiv.

„Nu o să mă opresc. O să vină ministrul Transporturilor care va vedea şi care este situaţia reală” a spus Dăncilă.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a încercat să intervină, dar premierul a continuat: „Dacă mă opresc eu trebuie să luăm întotdeauna decizii şi trebuie să am toate datele. Credeţi că mai este timpul să ne ducem şi să facem poze la un anumit obiectiv? Eu zic că nu! Eu zic că este important ceea ce putem să mişcăm şi ce măsuri putem lua pentru a accelera lucrurile” a spus Dăncilă.

După ce ziariştii i-au atras atenţia că metrul de autostradă nu este un obiectiv al Guvernului, ci a fost construit de un antreprenor sucevean, Viorica Dăncilă a spus: „Aceste campanii pentru imagine publică – s-a făcut un metru de autostradă – au adus plusvaloare pentru zona respectivă? Noi nu vorbim despre un metru de autostradă”.

După ce i s-a spus că acest metru de autostradă este mai mult decât ceea ce a făcut guvernul în această zonă, premierul a răspuns că trebuie găsite soluţii pentru mai mult de atât.

„Vrem să rămânem cu metrul de autostradă? Vrem să găsim soluţii pentru a nu rămâne cu un metru de autostradă. Nu înseamnă că îi critic pe cei care au făcut acest lucru. Nu vreau să critic şi nu vreau să critic pe nimeni, pentru că nu cred că este o abordare corectă, dar ne mobilizăm pentru a face mult mai multe lucruri” a spus Dăncilă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: