Fotbal, Liga a III-a

Foresta Suceava a provocat prima înfrângere liderului Gloria Buzău

> Într-un meci din etapa a XXIX-a, Foresta Suceava – Gloria Buzău 2-0

În runda a XXIX-a a Seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava a primit pe stadionul „Areni” vizita liderului Gloria Buzău, echipă promovată matematic în eşalonul secund. Pe un teren bun, înmuiat puţin de ploaia căzută înainte de meci, s-au întâlnit două echipe lipsite de griji, oaspeţii cu gândul la deplasările lungi din Liga a II-a, gazdele fără nicio şansă de promovare în acest sezon competiţional. Totuşi, deşi a nu a avut miză, partida a fost una deosebit de plăcută şi antrenantă.

Buzoienii nici bine nu s-au aşezat în teren că au şi primit gol. „Spiriduşul” Căinari a centrat excelent dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Robert Martin a marcat cu o lovitură de cap perfectă. Experienţa jucătorilor grupării oaspete s-a simţit imediat pe teren. Cu Ciprian Petre, Enescu şi Kamara la construcţie, Gloria Buzău a echilibrat jocul şi şi-a creat câteva oportunităţi mari de a marca. Din fericire pentru Foresta Suceava, portarul Logofătu a fost în zi de graţie şi a apărat tot. A fost 1-0 la pauză, dar oaspeţii au dat semne clare de revenire.

În repriza a doua, jocul a fost la fel de dinamic ca în prima parte, ambele formaţii jucând deschis şi creându-şi numeroase situaţii de gol. Mai norocoşi au fost elevii antrenorului Florin Cristescu care a marcat pentru 2-0 prin tânărul Daniel Bejenar. Acelaşi Căinari a „croşetat” pe partea stângă a terenului, a centrat ca la carte şi Bejenar a marcat cu latul. La fel ca şi în primele 45 de minute, oaspeţii au încercat din răsputeri să înscrie, însă portarul sucevenilor, Logofătu a avut câteva reflexe de excepţie.

La finalul celor 90 de minute de joc, Foresta Suceava a provocat prima înfrângere după 29 de partide pentru liderul Gloria Buzău şi a dat spectatorilor prezenţi în tribune din nou sentimentul că oraşul Suceava are din nou o echipă competitivă care se poate lupta pentru revenirea în Liga a II-a.

Foresta Suceava: Logofătu – Onofraş, Viţelaru, Mateciuc, Mocanu, Căinari, Vremea, Celeadnic, Lungu, Bejenar, Martin. Au mai intrat: Artenie, Grumezescu, Ionescu.

(Foto: ADRIAN POPOVICI) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: