Primarul Ion Lungu a premiat cotidianul „Crai nou” pentru obiectivitate şi contribuţie la consolidarea democraţiei

 > „Este şi o chestie sentimentală, pentru că am crescut cu «Crai nou» şi cu «Zori noi», de altă dată” a arătat edilul-şef sucevean

 În cadrul conferinţei de presă săptămânale, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a conferit, ieri, cotidianului „Crai nou”, o diplomă de excelenţă.

Şeful a municipalităţii a făcut acest gest cu ocazia apariţiei numărului 8.000 al publicaţiei sucevene. Distincţia fost acordată pentru „contribuţia adusă la dezvoltarea mass-media sucevene, obiectivitatea şi consolidarea democraţiei”.

Primarul Lungu a arată că „are stimă pentru «Crai nou» şi, la fel, pentru toată presa”. „Este şi o chestie sentimentală, pentru că am crescut cu «Crai nou» şi cu «Zori noi», de altă dată” a spus edilul-şef Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: