Gheorghe Flutur a făcut apel la Poliţie să caute soluţii pentru fluidizarea traficului în perioada Sărbătorilor Pascale

> Au început reproşuri din partea unor turişti că traversează Gura Humorului în două ceasuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, joi, în plenul Consiliului Judeţean Suceava luarea de măsuri pentru fluidizarea traficului în zonele cu turişti, în special în perioada Sărbătorilor Pascale.

Vorbind după prezentarea raportului trimestrial al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Suceava, Gheorghe Flutur a făcut un apel Poliţiei Rutiere să găsească soluţii pentru fluidizarea traficului.

„Fac un apel pentru fluidizarea traficului în zonele cu turişti mulţi. Am în faţă o statistică. Niciodată oraşul Suceava nu a fost atât de plin de turişti ca în acest an de Paşti”. El a arătat că e o mare bucurie că evenimentele care sunt organizate îi atrag. „Muzeul, Cetatea de Scaun sunt nişte magneţi care atrag”, a spus Flutur.

El a menţionat că în ziua de Paşti vor fi organizate concerte, Clopotele Bucovinei şi Concertul de toacă, urmând să vină şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, căruia zilele trecute nu i s-a găsit cazare în municipiul Suceava pentru că e plin.

„Suceviţa e campioană. Cea mai mare densitate de turişti o avem acolo. Şi zona Humorului, şi Câmpulung, şi Vatra Dornei au crescut foarte mult faţă de anul trecut”, a spus preşedintele Flutur.

El a arătat că e nevoie de fluidizarea traficului.

„Au început reproşurile din partea unor turişti care traversează Humorul în două ceasuri, sau alte zone, şi va trebui să găsim formule de fluidizare a traficului în anumite zone în perioada care urmează”, a spus Flutur.

El a menţionat că este nevoie şi de curăţenie pentru că, din păcate, parcările de pe drumurile naţionale arată foarte rău.

„Sunt tomberoane, gunoaie depozitate, nu le ia nimeni. Să facă un contract cu cineva că nu ne fac cinste”, a conchis Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: