Proiectul de realizare a unui punct de belvedere în zona Piatra Şoimului, Rarău, va fi reluat de CJ

Consiliul Judeţean Suceava reia în acest an proiectul realizării unui punct de belvedere de tip Skywalk în zona Piatra Şoimului din Masivul Rărău.

Potrivit proiectului de buget pentru anul 2019, Consiliul Judeţean Suceava îşi propune să suplimenteze până la 20.000 de lei suma prevăzută în anul 2018, necesară actualizării studiului de fezabilitate pentru realizarea punctului de belvedere de tip Skywalk.

Până în prezent nu s-a prezentat nicio firmă la licitaţiile organizate pentru realizarea acestui obiectiv care era evaluat la suma de 400.000 de lei.

Proiectul acestui skywalk a fost lansat de fosta conducere a CJ Suceava în proiectul „Unseen Bucovina”, care include mai multe obiective interesante, dar mai puţin vizitate de turişti. Astfel, se va realiza un nou punct de belvedere pe stânca Piatra Şoimului din Masivul Rarău, care va avea podeaua transparentă pentru a se putea vedea întreaga privelişte din prăpastie. Din acel punct, ce permite o panoramă de 270 de grade, se văd Ceahlăul, Giumalăul şi Valea Bistriţei. Pe stânca Piatra Şoimului se poate ajunge în zece minute de mers pe jos prin pădure de la pajiştea alpină din masiv. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: