Vasile Rîmbu:

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Spitalul Judeţean Suceava, un imbold pentru continuarea proiectelor de creştere a calităţii serviciilor medicale

> Managerul spitalului a mulţumit lui Gheorghe Flutur, lui Cătălin Nechifor şi consilierilor judeţeni pentru sprijin şi a dedicat distincţia personalului SJU Suceava şi întregului judeţ

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a prezentat, miercuri, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler oferit Spitalului Judeţean Suceava de preşedintele României, Klaus Iohannis, arătând că aceasta îi dă un imbold să continue proiectele de dezvoltare în vederea creşterii calităţii serviciilor medicale şi a gradului de satisfacţie al pacienţilor.

Vasile Rîmbu a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că această distincţie reprezintă „o recunoaştere şi o confirmare” la cel mai înalt nivel a eforturilor făcute de Spitalul Judeţean Suceava şi de Consiliul Judeţean Suceava într-o echipă solidă, cu scopul de a aduce la normalitate această unitate spitalicească.

„Afirmăm cu tărie că într-un timp scurt am făcut un drum lung” a spus Rîmbu.

El a subliniat că distincţia are ca rezultat un imbold pentru punerea în practică a proiectelor pe care conducerea Spitalului Judeţean Suceava le are, proiecte care au rolul de a aduce unitatea, prin ceea ce face ca servicii medicale, să fie comparabilă cu spitale din ţări civilizate.

Rîmbu a arătat că trebuie să mulţumească Consiliului Judeţean Suceava, preşedinţilor CJ Suceava Gheorghe Flutur şi Cătălin Nechifor, în care a găsit un sprijin deosebit, în sensul că strategia de dezvoltare a fost aprobată şi completată cu cea mai mare aplecare şi competenţă.

„De aceea suntem aici, pentru că nu ne-am cramponat în orgolii” a spus managerul SJU Suceava.

El a mulţumit şi tuturor consilierilor judeţeni din cele trei mandate care au votat în unanimitate proiectele privind dezvoltarea Spitalului Judeţean Suceava.

„Continuitatea a contat foarte mult. Nu am avut frânturi de organizare în ceea ce am vrut să facem şi tot ceea ce ne-am propus am realizat. Nu am ratat nimic” a spus Rîmbu.

El a apreciat că descentralizarea Spitalului Judeţean Suceava în urmă cu 10 ani a fost o măsură de succes, pentru că autorităţile judeţene nu s-au complăcut în comoditatea scaunului funcţiei.

Vasile Rîmbu crede că în alte judeţe nu s-a reuşit această descentralizare, probabil pentru că autorităţile nu au riscat.

El a mulţumit şi consiliilor de administraţie ale SJU Suceava.

Vasile Rîmbu a dedicat acest ordin personalului Spitalului Judeţean, de la medici la cel mai modest angajat, cu o apreciere în plus pentru asistentele-şefe care reprezintă coloana vertebrală ce asigură buna atmosferă şi buna îngrijire a pacienţilor.

Managerul SJU Suceava a dedicat distincţia şi pacienţilor care au suportat cu stoicism atmosfera şantierelor, mai ales că nu au existat reproşuri în timpul lucrărilor de modernizare pentru creşterea confortului pacienţilor şi angajaţilor.

El a dedicat acest ordin întregului judeţ, arătându-se mândru şi bucuros că s-a ajuns în această postură, subliniind că este determinat să continue proiectele pentru creşterea calităţii serviciilor medicale comparativ cu orice spital de top din ţară şi din ţările civilizate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: