Gheorghe Flutur le-a spus angajaţilor spitalului că sunt „cavalerii sănătăţii, cavaleri ai medicinei”

> Nu ne culcăm că am fost medaliaţi, că am luat notă bună la acreditare, ci trebuie să mergem mai departe, a anunţat şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a felicitat, ieri, întreg personalul Spitalului Judeţean Suceava pentru distincţia obţinută, respectiv Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de cavaler, şi a transmis membrilor acestuia că sunt „cavalerii Sănătăţii, cavaleri ai medicinei”.

Preşedintele CJ a apreciat că nu este puţin lucru să fii recunoscut la acest nivel şi că SJU Suceava a primit o decoraţie pe care personalul o merită pe deplin.

El a anunţat că bugetul alocat în 2019 pentru modernizarea spitalului este de trei ori mai mare decât din 2018.

„Am triplat bugetul pentru Spitalul Judeţean şi scrie: dezvoltare. Nu ne culcăm că am fost medaliaţi, că am luat notă bună la acreditare, ci trebuie să mergem mai departe” a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că din suma alocată ponderea cea mai mare este cea pentru construcţia unui nou bloc operator cu patru săli de operaţii, în valoare de peste 25 de milioane de lei.

Flutur a mai spus că astăzi se aprobă două unităţi speciale în cadrul Secţiei de Cardiologie, respectiv USTAC, cu 13 paturi, şi unitatea de chirurgie intervenţională, cu opt paturi, ceea ce reprezintă un pas important pentru Secţia de Cardiologie.

„Vor fi şi alte veşti bune în perioada următoare. Intrăm într-o nouă perioadă. Ceea ce s-a întâmplat până acum este creşterea credibilităţii acestui spital” a spus preşedintele CJ Suceava.

El a subliniat că este foarte bine că SJU Suceava se bate pentru creşterea calităţii actului medical şi apreciază această viziune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: