În acest an

Consiliul Judeţean Suceava îşi propune lucrări de 330 de milioane de lei la drumuri judeţene

> La Spitalul Judeţean sunt prognozate investiţii de 54 de milioane de lei, iar de 17 milioane de lei pentru noul terminal al aeroportului

Consiliul Judeţean Suceava îşi propune, prin proiectul de buget pentru acest an, lucrări la drumuri judeţene de investiţii şi reparaţii în valoare de 330 de milioane de lei, dar şi investiţii la Spitalul Judeţean Suceava de 54 milioane de lei şi 17 milioane de lei pentru extinderea terminalului Aeroportului Suceava.

Astfel, pentru drumuri judeţene, Consiliul Judeţean Suceava va avea alocată suma de 52.785.000 lei pentru reparaţii curente, 2.858.640 lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii şi 26.460.551 lei pentru investiţii, 35.599.563 lei pentru modernizarea celor 37 km din DJ 177A Frasin –Stulpicani – Ostra – Tarniţa – Holda (DN 17B), obiectiv finanţat din credit intern, 67.443.187 de lei pentru opt drumuri judeţene realizate prin PNDL, iar 145.420.964 lei este suma alocată prin fonduri europene pentru modernizarea drumului judeţean Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca.

Tot în acest an, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. loan cel Nou” Suceava va beneficia de transferuri pentru investiţii din bugetul judeţean în sumă de 54.188.891 lei, sumă destinată construirii unui heliport, construirii şi amenajării unui bloc operator cu patru săli de operaţii, dotărilor necesare noului ambulatoriu de specialitate al spitalului pentru construirea căruia s-a obţinut finanţare externă nerambursabilă, a construirii şi dotării unui compartiment de chirurgie plastică şi arşi şi continuării lucrărilor de amenajare a spaţiului subsolului Secţiei Boli Infecţioase.

În proiectul de buget este inclusă şi extinderea terminalului de pasageri la Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, cu finanţare din credit intern, cu o alocare bugetară de 17.182.437 lei.

Şedinţa Consiliului Judeţean Suceava în care se va discuta şi aproba proiectul de buget judeţean este programată pentru astăzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: