24 de instituţii teatrale de stat şi independente participă la cea de-a III-a ediţie a Zilelor Teatrului „Matei Vişniec” Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, împreună cu Primăria şi Consiliul Local Suceava, organizează, în perioada 16 – 30 mai a.c., Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, ediţia a III-a, având ca temă „Teatrul şi democraţia”.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, în cadrul evenimentului vor fi prezente 24 instituţii teatrale de stat şi independente, atât din ţară, cât şi din străinătate (Franţa, Republica Moldova), cu 32 de spectacole, în 58 de reprezentaţii, ce vor încânta spectatorii în 14 locuri de desfăşurare.

Festivalul va cuprinde spectacole de teatru, conferinţe, dezbateri, teatru pentru copii, concerte (jazz, tango, muzică electronică), recitaluri de poezie, spectacole de lumini, teatru dans, dar şi ateliere specifice artei actorului. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: