Constructorul şoselei de centură a Sucevei:

Termenul actual de finalizare este 17 septembrie

Managerul de proiect din cadrul firmei care execută lucrările de finalizare a şoselei de centură a municipiului Suceava, Vasile Strâmbeanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că termenul de finalizare a lucrării este 17 septembrie a.c.

El a spus că la centura Sucevei stadiul fizic al lucrărilor este de 12% din ceea ce mai e de finalizat.

„Am atacat toate categoriile de lucrări, consolidări, zid de sprijin, consolidări teren de fundare” a precizat Strâmbeanu.

Potrivit acestuia, se lucrează la cele două spaţii de servicii, se lucrează la poduri şi urmează a se realiza 8000 de piloţi (stâlpi) de fondare cu lungimi de până la 13-14 metri pentru consolidarea terenului de fundare, în special în zona podurilor.

„Termenul actual de finalizare este de 17 septembrie 2019, iar până acum s-au făcut lucrări de circa 7 milioane de lei” a spus Strâmbeanu.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a menţionat că executantul, care lucrează şi la DN 18, va depune eforturi pentru a reloca forţele de la DN 18 pe centura Sucevei.

Întrebat dacă traseul şoselei de centură a fost ales greşit, Strâmbeanu a evitat să se pronunţe, dar a arătat că în actualul stadiu al lucrărilor nu se mai poate face altceva. El a evitat să spună şi câţi kilometri de autostradă s-ar fi putut construi cu sumele alocate pentru această investiţie.

În ceea ce priveşte „Zidul Morţii”, el a spus că acesta a fost făcut în baza unor rapoarte, dar că există şi o soluţie pentru reducerea riscurilor, aceasta fiind lărgirea DN 17. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: