Handbal masculin, Liga Naţională

CSU Suceava a pierdut duelul cu CSM Bacău

> Într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a, CSM Bacău – CSU Suceava 26-24

 În cadrul penultimei etape a returului Ligii Naţionale de handbal masculin, echipa Clubului Sportiv Universitar din Suceava a pierdut partida disputată în deplasarea de la CSM Bacău cu scorul de 24–26, după ce la pauză a condus cu scorul de 14–12. Sucevenii au început destul de bine acest joc şi se puteau distanţa la cinci goluri, dar au ratat două atacuri şi le-au permis gazdelor să vină la un gol, băcăuanii reuşind să egaleze după un sfert de oră de joc. Până la pauză, Suceava a avut şi trei goluri avans şi a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, 14–12. În partea a doua, echipa pregătită de Adrian Chiruţ a greşit mult mai mult şi nu prea a mai găsit calea spre gol, iar gazdele au fost mult mai lucide şi au gestionat mult mai bine un final de joc cu multe eliminări, mai ales în tabăra suceveană, care a jucat şi-n trei jucători la linia de 9 metri.

„Nu am jucat nimic în acest meci, pe care l-am pregătit cum am putut mai bine. Nu a mers jocul nostru şi băieţii s-au întrecut în ratări. Sper să se scoată în disputa cu CSM Focşani pentru că au rămas datori”, a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

În meciul de la Bacău, pentru Universitatea Suceava au marcat sportivii: Golubovic (2), Burlacu (1), Adomnicăi (1), Târzioru (8), Ciubotariu (3), Petrea (2), Ionescu (1), Şoldănescu (2), Costea (1), Lakovic (3).

După acest eşec, Universitatea Suceava a rămas pe locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale, la un punct de Buzău, echipa ce a remizat în această rundă pe teren propriu cu Steaua Bucureşti.

Duminică, în ultimă etapă din sezonul regulat, CSU Suceava va întâlni pe teren propriu, de la ora 18.00, echipa CSM Focşani, ce este calificată în turneul play-off.

Rezultate consemnate în etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale:

CSM Focşani – Poli Timişoara                     28-28

HC Buzău – Steaua                                     23-23

CSM Bucureşti – HC Dobrogea Sud               22-22

U Cluj – CSM Făgăraş                                  28-36

CSM Bacău – CSU Suceava                           26-24

Dinamo – Dunărea Călăraşi                         30-21

Din etapa a XXIV-a a mai rămas de jucat meciul Potaissa Turda – Minaur Baia Mare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI