Flash

 Jale mare în Teleorman. Livache Dragnea s-a îmbolnovit. Din câte am înţeles nu e tragedie naţională. Dar, cică, i se trage de la turneele prin ţară în care a mâncat şi băut, dar mai ales a mâncat pe la microfoane. Citez din declaraţia unui cirac de-al său: „Medicii au stabilit aseară (sâmbătă, n.a.) să îl interneze şi i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să îşi facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operaţie, intervenţie chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin ţară”. Nea Livache, nici nu contează dacă ai nevoie de „operaţie” sau „intervenţie chirurgicală”. Din punctul meu de vedere ar trebui ca tratament iniţial o extracţie din viaţa politică şi apoi o internare pe termen lunguţ la un penitenciar. Că sunt medici şi spitale şi pe acolo.

Nu obligatoriu legat de asta, dar tangenţial, să vedeţi ce fac vecinii noştri din Slovacia. Al naibii, au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale un fel de Laura Kovesi a lor, dar cu mai puţină experienţă. Citez: „Candidata anticorupţie Zuzana Caputova a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Slovacia, organizat sâmbătă, după ce a obţinut 40,5% dintre voturi, conform rezultatelor parţiale comunicate duminică de Comisia Electorală din Slovacia, relatează BBC şi Reuters. Contracandidatul său, Maros Sefcovic, vicepreşedintele Comisiei Europene şi liderul partidului de guvernare Smer, a obţinut 18,7% dintre voturi, fiind pe locul doi. Avocat şi militant împotriva corupţiei, Zuzana Caputova nu are experienţă în funcţii publice, dar a câştigat încrederea cetăţenilor după ce jurnalistul slovac Jan Kuciak a fost ucis anul trecut, incident care a provocat proteste în masă faţă de Guvern.” Chiar trebuie să moară vreun jurnalist în România ca să se trezească şi votanţii noştri? În rest, până mâine, autostrăzi fericite. (COSMIN LEAHU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: