Doi bărbaţi din judeţul Suceava vor întâmpina vara din spatele gratiilor

Doi bărbaţi din judeţul Suceava nu trebuie să-şi mai facă griji cu privire la modalitatea de petrecere a concediului din acest an deoarece vor întâmpina vara din Penitenciarul Botoşani. Asta după ce lucrătorii Poliţiei oraşului Cajvana au primit spre aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Suceava faţă de un localnic în vârstă de 35 de ani. Omul a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de „evaziune fiscală” şi „delapidare în formă continuată”. Oamenii legii nu au mai apucat să-i bată bărbatului în uşa casei, deoarece acesta s-a prezentat la sediul poliţiei, ocazie cu care i-a fost adus la cunoştinţă conţinutul mandatului, după care, a fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

Tot acolo a ajuns şi un bărbat în vârstă de 38 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, căutat de oamenii legii de ceva timp. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe acesta pe raza municipiului reşedinţă de judeţ după ce, pe numele lui, Judecătoria Rădăuţi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, omul fiind condamnat să stea în spatele gratiilor 1 an şi 8 luni pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Urmăritul a fost identificat la domiciliul concubinei sale. Ba mai mult, în momentul efectuării verificării, vicoveanul a încercat să se sustragă, ascunzându-se pe terasa blocului, respectiv pe acoperiş. Nu i-a reuşit figura, el fiind reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI