Suceava şi Fălticeni reprezintă judeţul în competiţia

„Hai în pauza de mişcare !”

 32 de oraşe au intrat în competiţia „Hai în pauza de mişcare”, parte a programului „Bucurie în Mişcare”, derulat din 2012 de Asociaţia 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Competiţia, care se desfăşoară între 5 şi 15 martie 2019, îşi propune să atragă atenţia asupra nevoii de mişcare ca soluţie la stresul vieţii cotidiene şi se adresează persoanelor, organizaţiilor şi entităţilor preocupate de sport şi de un stil de viaţă sănătos care îşi doresc să aducă în oraşul lor festivalul „Bucurie în Mişcare”.

Printre cele 32 de oraşe intrate anul acesta în competiţie, împărţite în patru categorii, se numără Suceava şi Fălticeni.

Fiecare persoană care a împlinit 16 ani îşi poate susţine oraşul, postând pe Facebook şi/sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mişcare (paşii competiţiei sunt publicaţi pe site-ul Bucurieinmiscare.ro). Fiecare postare valorează 10 puncte, iar oraşele care adună cel mai mare punctaj câştigă un festival „Bucurie în Mişcare”. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie a.c. şi presupun, în fiecare localitate, două zile cu zeci de activităţi în aer liber, demonstraţii şi concursuri diverse.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: