Fotbal

Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe, din nou la un meci din Europa League

În conformitate cu o decizie luată de UEFA, arbitrii internaţionali care provin din ţări care nu au implementat sistemul VAR nu mai pot fi delegaţi la meciuri de Champions League. În acest sens, cea mai bine cotată brigadă românească, alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, sătmăreanul Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, trebuie să se mulţumească cu delegări la partide din Europa League, care vin pe bandă rulantă.

Astfel, după jocurile Benfica Lisabona – Galatasaray Istanbul şi Celtic Glasgow – Valencia, din faza şaisprezecimilor, oficiate la începutul acestui an, cei trei au fost desemnaţi recent să conducă duelul dintre Internazionale Milano şi Eintracht Frankfurt, contând pentru returul optimilor de finală. Întâlnirea va avea loc azi, 14 martie, cu începere de la ora 22.00, pe stadionul Giuseppe Meazza, din Milano. În manşa tur, cele două echipe au încheiat nedecis, 0-0.

Suceveanul Sebastian Gheorghe şi colegii săi traversează un moment foarte bun al carierei, în toamna anului trecut fiind desemnaţi să conducă o serie de meciuri importante la nivel european, precum ŢSKA Moscova – Real Madrid, Barcelona – Inter Milano, Juventus Torino – Manchester United, FC Porto – Schalke din Champions League, dar şi confruntarea Germania – Olanda, din Liga Naţiunilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI