Concertul lui R. Kelly din Germania a fost anulat după acuzaţiile de agresiuni sexuale

Concertul din Germania al rapperului R. Kelly, acuzat de agresiuni sexuale împo-triva a patru femei, dintre care trei minore, a fost anulat „în lumina noilor fapte”, au anunţat organizatorii con-certului, relatează dpa. Anunţul a fost făcut după ce săptămâna trecută un judecător a stabilit cauţiunea în cazul lui R. Kelly la un milion de dolari. Cântăreţul s-a predat poliţiei din Chicago pe fondul acuzaţiilor potrivit cărora ar fi abuzat patru femei. Concertul din 12 aprilie fusese deja mutat din Sindelfingen, în apropiere de Stuttgart, la Neu-Ulm, în Bavaria, din cauza controversei din jurul cântăreţului R&B. O petiţie online, semnată de zeci de mii de persoane, a blocat apariţia lui R. Kelly la Sindelfingen.

Cântăreţul şi fostul jucător profesionist de baschet în vârstă de 52 de ani a fost acuzat la începutul acestui an într-un documentar TV de abuz sexual asupra unei minore, faptă datând din anii ’90. R. Kelly a negat acuzaţiile.

Organizatorii unui alt concert al lui R. Kelly din Hamburg au declarat marţi că vânzările de bilete au fost suspendate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI