Compania suceveană ASSIST Software participă ca expozant la Congresul Mondial de Tehnologii Mobile de la Barcelona

În perioada 25 – 28 februarie, compania suceveană ASSIST Software participă, pentru al doilea an consecutiv, în calitate de expozant, la cel mai mare târg internaţional dedicat tehnologiei mobile – Mobile World Congress 2019, la Barcelona.

În cadrul evenimentului, care reuneşte peste 100.000 de specialişti din întreaga lume, reprezentaţii ASSIST Software promovează o gamă largă de soluţii digitale dezvoltate în Suceava de o echipă pasionată, de peste 170 de specialişti în IT.

Cu o expertiză de 26 de ani în domeniu şi un portofoliu de peste 250 de clienţi internaţionali, compania prezintă la standul din cadrul Congresului Mondial de Tehnologii Mobile servicii care îndeplinesc cerinţe provocatoare în varii domenii precum: web & mobile development, 3D applications, gaming, AR/VR, artificial intelligence & machine learning, blockchain/distributed-ledger technology, Cloud etc.

Prin participarea la Mobile World Congress, reprezentanţii ASSIST Software îşi propun să se pună în temă cu cele mai inovative apariţii de telefoane, dispozitive, aplicaţii sau soluţii de inteligenţă artificială, precum şi să promoveze serviciile software dezvoltate în Bucovina în faţa companiilor de top din lume.

Pasionaţii de tehnologie prezenţi la Mobile World Congress au posibilitatea să aleagă dintr-o varietate de conferinţe şi seminarii. Totodată, agenda evenimentului Mobile World Congress 2019 oferă şi sesiuni de networking, oferind posibilitatea stabilirii de noi oportunităţi de cooperare între companii.

ASSIST Software participă la Barcelona alături de alte şaisprezece firme româneşti din domeniul tehnologiei, cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: