În judeţ, circulaţie în condiţii de iarnă

> Prefectul Mirela Adomnicăi: Se acţionează cu toate utilajele şi ne pregătim pentru codul galben de ninsori

 Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşura în condiţii de iarnă, autorităţile pregătindu-se să acţioneze pentru menţinerea drumurilor deschise şi pe perioada codului galben de ninsori.

Prefectul Mirela Adomnicăi a declarat că pe drumurile naţionale se circula ieri în condiţii de iarnă, fără restricţii şi fără să fie trafic închis.

„Se acţionează cu toate utilajele” a spus prefectul, care a menţionat că se deszăpezeşte şi se împrăştie şi material antiderapant.

Ea a adăugat că în punctele cunoscute ca fiind cu probleme se patrulează permanent pentru menţinerea traseelor deschise circulaţiei.

Prefectul a spus că în ceea ce priveşte circulaţia în interiorul localităţilor, dar şi pe drumurile  judeţene, responsabilitatea deszăpezirii aparţine autorităţilor locale şi judeţene.

Mirela Adomnicăi a mai declarat că de la ora 14, judeţul Suceava avea să intre sub cod galben de ninsori abundente.

„Ne pregătim pentru intervenţii de deszăpezire pentru perioada de cod galben de ninsori” a spus prefectul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: