Gheorghe Flutur va face parte din echipa naţională de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare

> El a participat şi la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost cooptat în echipa naţională de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare.

El a spus că a fost solicitat să facă parte din echipa naţională de campanie pentru europarlamentare de conducerea partidului.

„Am participat la întâlniri legate de organizarea campaniei la nivelul partidului” a spus Flutur, care a mai arătat că a participat şi la întâlnirea de miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Aşa este. Am participat la acea întâlnire şi e exact ce a declarat preşedintele Orban” a spus Flutur.

El a menţionat că a fost respectat cadrul constituţional, mai ales că e vorba „de interesul României”.

Flutur a mai declarat că nu s-a discutat lista de candidaturi şi că sunt criterii aprobate în BPN şi urmează ca spre final de lună să se facă analiza.

El nu a putut spune dacă Organizaţia Judeţeană PNL Suceava va avea un candidat pe un loc eligibil.

„Vom discuta dacă organizaţia judeţeană va avea un candidat. PNL va trebui să meargă cu cei mai buni oameni, şi nu arondaţi unei filiale sau alteia, şi să avem cei mai buni oameni care să tragă lista şi să facă o figură foarte bună pentru România la Bruxelles” a spus Flutur.

El a arătat că şi PNL Suceava are  oameni foarte buni.

Întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis s-a desfăşurat la Vila Lac 2 şi la ea au participat Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Marian Petrache şi Cristian Buşoi.

„Tematica întâlnirii a fost strict legată de agenda europeană, de coordonarea acţiunilor pe perioada derulării preşedinţiei europene, îmbunătăţirea imaginii, de stabilirea priorităţilor. Am discutat, în perspectiva alegerilor europarlamentare, şi de importanţa alegerilor şi mai ales de câteva priorităţi care trebuie incluse în programul nostru pentru Parlamentul European. De asemenea, am discutat de întâlniri importante care urmează să aibă loc pe perioada preşedinţiei, în special în cadrul PPE. Pe 16 martie este o reuniune importantă, la care va participa candidatul PPE la şefia Comisiei Europene, Manfred Weber. Am discutat de posibilitatea unei reuniuni PPE în marja consiliului european de la Sibiu” a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: