Ion Lungu a depus din nou la CNI toată documentaţia pentru construirea sălii polivalente

> Am primit asigurări că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, a transmis edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că a depus din nou la Compania Naţională de Investiţii (CNI) documentaţia pentru proiectul sălii polivalente din Suceava.

Ion Lungu a participat, luni, la Bucureşti, la Comitetul

Director al AMR, unde s-au purtat discuţii legate de fundamentarea bugetului naţional pe anul 2019, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului de Finanţe şi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Primarul Ion Lungu a mai anunţat că luni dimineaţa a depus la Compania Naţională de Investiţii, din nou, toate documentaţiile actualizate, respectiv certificat de urbanism şi avize, pentru proiectul construirii sălii polivalente în municipiul Suceava.

El a spus că a insistat în continuare pe repartizarea a 60% din impozitul pe venit la consiliile locale.

„Am primit din nou garanţii ferme că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic” a spus Lungu.

Ion Lungu a mai spus că a fost şi la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, unde a discutat cu secretarul de stat Sirma Caraman despre implementarea proiectelor europene pe care municipiul Suceava le-a depus în vederea semnării contractelor de finanţare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: