În judeţul Suceava

Circulaţie dificilă din cauza ninsorii şi a viscolului

> Ieri, la orele prânzului, toate drumurile naţionale erau deschise, acţionându-se pentru îndepărtarea zăpezii > Pe DN 29 Botoşani – Suceava fusese impusă restricţie de tonaj (pe raza judeţului Botoşani)

Circulaţia rutieră în judeţ era dificilă ieri, din cauza ninsorii şi a viscolului, dar prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, preciza că toate traseele de drumuri naţionale erau deschise traficului.

„Drumurile naţionale sunt la negru” a spus Adomnicăi, menţionând că doar pe anumite porţiuni poate fi zăpadă frământată de 1-2 cm, din cauza viscolului.

Ea a precizat că în punctele unde se formează de obicei suluri de zăpadă se acţiona cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii.

„Sunt aproape toate utilajele pe teren” a precizat prefectul.

Poliţia Română anunţase că, din cauza vremii nefavorabile, s-a impus o restricţie de tonaj (7,5 tone) pe DN29 Botoşani – Suceava, pe raza judeţului Botoşani.

Mai multe probleme au fost semnalate pe drumurile judeţene care sunt deszăpezite în funcţie de viabilitatea traseelor respective.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc a declarat că pe drumurile judeţene se circula şi că se acţiona cu cele 30 de utilaje de deszăpezire.

„Se circulă şi se acţionează cu toate cele 30 de utilaje de deszăpezire” a spus Seredenciuc.

El a precizat că acţiunile de deszăpezire se efectuează în funcţie de viabilitatea drumurilor judeţene, prevăzută într-o hotărâre de consiliu judeţean adoptată la sfârşitul anului trecut. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: