Canotaj

Suceveanul Ciprian Tudosă, împreună cu colegul său Marius Cozmiuc, revelaţia anului 2018 !

Sportivul sucevean Ciprian Tudosă, originar din Rădăşeni, alături de colegul său Marius-Vasile Cozmiuc, la dublu rame, au produs cea mai mare surpriză din canotajul masculin în 2018, potrivit superlativelor anunţate de forul mondial de profil, World Rowing.

Cei doi au început anul cu o clasare pe locul patru la prima Cupă Mondială, au obţinut bronzul la Campionatele Europene şi au câştigat argintul la Mondiale.

Ambii sportivi au făcut parte din echipajul masculin de 8+1, care s-a clasat pe locul 5 la Campionatele Mondiale din 2017, notează site-ul federaţiei internaţionale.

Ambii canotori sunt incluşi în programul „Samurai 2020”, care asigură o linişte financiară pentru o pregătire cât mai bună a sportivilor cu şanse reale de medalie olimpică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: