În judeţul Suceava

Coloane de zeci de maşini pe DN 17 din cauza zăpezii abundente

Zeci de camioane şi maşini au rămas blocate, ieri, pe DN 17, şoseaua care leagă Transilvania de Moldova, în zona localităţii Stroieşti, din cauza zăpezii abundente. Sărăriţele care acţionează în zonă nu reuşesc să menţină drumul funcţional, transmite corespondentul Mediafax.

Din cauza ninsorii abundente, traficul în judeţul Suceava era blocat pe Drumul Naţional 17, unde zeci de camioane şi maşini aşteptau să treacă de localitatea Stroieşti. Vehiculele nu au mai putut înainta din cauza zăpezii, deoarece o parte dintre camioane nu aveau anvelope de iarnă.

Conform unor surse locale, de aproape două ore, circulaţia în zona localităţii Stroieşti, pe DN 17, era blocată total, iar la faţa locului acţionau mai multe sărăriţe, care, însă, nu făceau faţă precipitaţiilor.

Coloanele de maşini aveau deja câţiva kilometri.

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava au spus că blocajul era provocat de un tir neechipat corespunzător de iarnă, iar ceilalţi şoferi nu au lăsat loc de manevră utilajelor de deszăpezire.

„Este vorba de un tir care nu are cauciucuri de iarnă, este gol şi nu a putut urca o pantă. S-a pus de-a curmezişul pe drum. Echipajele noastre au ajuns în zonă cu mare greutate şi acum încearcă să îl tracteze şi să elibereze drumul. Acţiunea se desfăşoară cu mare greutate din cauza unor şoferi care au intrat prea aproape de TIR şi nu au lăsat loc de manevră utilajelor de deszăpezire” a declarat, pentru corespondentul Mediafax, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, Gheorghe Arteni. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: