Schimb de replici între Ion Lungu şi Gheorghe Flutur, la Târgul de Toamnă

> Ion Lungu: Nu ştiam că vin la „Suprize-surprize”

> Gheorghe Flutur: Eu nu sunt Andreea Marin!

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu, au avut, vineri, un schimb de replici la deschiderea oficială a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”.

Incidentul, ca să spunem aşa, s-a produs în momentul în care preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că oferă distincţia „Meritul Bucovinei” primarului Sucevei, Ion Lungu, acesta fiind luat prin surprindere, el fiind la o mare distanţă de scenă.

„Suntem colegi de cursă lungă” a spus Flutur, care a anunţat că oferă distincţia „Meritul Bucovinei” pentru primarul Ion Lungu.

„Împreună am făcut aceste evenimente. Mulţumesc pentru colaborare. «Meritul Bucovinei» e pentru ce faceţi pentru promovarea acestui colţ minunat de ţară” a spus Flutur.

Primarul Sucevei, luat prin surprindere, a parcurs în viteză, şi chiar în uşoară alergare, distanţa până la scenă.

„L-am luat prin surprindere pe domnul primar” a spus Flutur, în timp ce aştepta sosirea primarului pe scenă.

După ce a primit distincţia, primarul Ion Lungu a recunoscut că a fost o surpriză pentru el…

„Eu ştiam că am venit la Târgul de Toamnă «Produs în Bucovina» şi nu la «Surprize-surprize»” a spus Lungu.

Flutur i-a răspuns repede: „Da, iar eu nu sunt Andreea Marin”.

La deschiderea Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a oferit distincţia „Meritul Bucovinei” preşedintelui Asociaţiei „Produs în Bucovina”, ca şi primului preşedinte al acestei asociaţii, Alexandru Şcheul, precum şi următorului preşedinte, Cristina Dumitrescu.

A primit distincţia „Meritul Bucovinei” şi Ion Baciu, reprezentând Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice.

Aceeaşi distincţie a fost acordată şi Asociaţiei de Turism Bucovina, prin Constantin Chetraru, şi Asociaţiei Meşterilor Populari din Bucovina, prin preşedintele Constantin Cramariuc. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: