La Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean

„Patru zile de poveste, în spirit medieval”

 Se apropie o nouă ediţie, cea de-a XII-a, a Festivalului de Artă Medievală Ştefan cel Mare, organizat Consiliul Judeţean Suceava, Muzeul Bucovinei şi Primăria Municipiului Suceava. În perioada 16-19 august a.c., organizatorii vă invită la Cetatea de Scaun a Sucevei şi la Muzeul Satului Bucovinean, spre a ne bucura de „patru zile de poveste, în spirit medieval”.

Potrivit Muzeului Bucovinei, ne vor întâmpina „400 de cavaleri, domniţe, păpuşari din ţară şi din Serbia, Ungaria, Turcia, Ucraina, Slovacia, cu dansuri, spectacole cu foc şi lasere, cai, pantomimă, şcoli de lupte, comedia dell’arte, teatru şi concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, păsări de vânătoare, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, animaţii medievale (painting facial), baloane de săpun uriaşe”. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: