Calea ferată pe linia Dorneşti – Putna va fi redeschisă săptămâna viitoare

Calea ferată pe linia Dorneşti – Putna va fi redeschisă miercuri, 15 august a.c., după ce timp de 6 ani a fost închisă. Calea ferată spre Putna a fost inaugurată în 1898, însă din 2012 nu a mai fost utilizată.

„Calea ferată Dorneşti – Gura Putnei – Putna (39 km), mult aşteptată de turişti, a fost reparată de CFR Infrastructură în regie proprie. De la jumătatea lunii august, CFR Călători va circula pe acest traseu” a anunţat Ministerul Transporturilor.

Astfel, trenurile CFR vor circula pe linia Dorneşti – Rădăuţi – Horodnic – Gălăneşti – Vicovu de Jos – Vicovu de Sus – Bivolărie – Gura Putnei – Putna. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: