Proiect de peste 100.000 de euro în Berchişeşti

 > Primarul Violeta Ţăran a anunţat că 23 de camere de supraveghere video vor monitoriza cele mai importante zone ale comunei

 Primarul comunei Berchişeşti, Zenovia-Violeta Ţăran, a anunţat, vineri, că în localitate vor fi amplasate mai multe camere de supraveghere video, printr-un proiect finanţat de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

Violeta Ţăran a precizat că în aceste zile AFIR a aprobat contractul de finanţare al investiţiei „Sistem de supraveghere video stradal în comuna Berchişeşti, judeţul Suceava”, proiectul fiind în valoare de peste 100.000 de euro.

Primarul comunei Berchişeşti a arătat că proiectul presupune amplasarea a 23 de camere video performante în cele mai importante zone ale comunei, respectiv intrări, ieşiri, intersecţiile principale, sediul Primăriei şi a altor instituţii, parcuri etc.

„Realizarea acestui sistem de supraveghere video va avea consecinţe benefice pentru viaţa locuitorilor din Berchişeşti, prin creşterea substanţială a gradului de siguranţă al acestora, precum şi al gospodăriilor lor. Siguranţa şi integritatea cetăţenilor şi a bunurilor deţinute de ei este o prioritate a Primăriei Berchişeşti, fapt pentru care îmi exprim convingerea că localnicii vor aprecia aşa cum se cuvine reuşita acestui nou obiectiv de investiţii” a precizat primarul Zenovia-Violeta Ţăran.

Ea a menţionat că proiectul este derulat prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Confluenţe Nordice”, din care face parte comuna Berchişeşti, finanţarea fiind asigurată de AFIR. (M.T.)

Un comentariu

  1. Parca i scoasa de la masina de spalat.. oricum felicitari! La scheia Andriciuc nu baga in comuna nici apa nici canalizare!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI