CL Suceava se asociază cu MDRAP pentru achiziţia a 15 autobuze electrice şi a 19 staţii de încărcare

> Municipiul Suceava va plăti un milion de lei pentru acestea

Consiliul Local Suceava urmează să se asocieze cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pentru achiziţia a 15 autobuze electrice cu lungimea de 12 metri şi a 19 staţii de încărcare, dintre care patru rapide şi 15 normale, în cadrul unui proiect de achiziţie de mijloace de transport în comun.

Consiliul Local Suceava urmează să voteze joi proiectul de asociere cu MDRAP.

Potrivit proiectului, costul achiziţiei este de 50,4 milioane de lei, din care contribuţia municipiului Suceava va fi de un milion de lei, reprezentând 2% din valoarea totală.

Consiliul Local Suceava se obligă să achite şi cheltuielile neeligibile ale proiectului.

Municipiul Suceava mai achiziţionează, în prezent, cinci autobuze electrice de mici dimensiuni din fonduri provenite din economiile făcute la proiectele cu finanţare europeană şi va mai achiziţiona încă 40 de autobuze electrice printr-un proiect cu finanţare europeană. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: