Ministrul Transporturilor, avizat despre necesitatea refacerii urgente a podului de la Milişăuţi

> Preşedintele CJ Suceava i-a solicitat şi punerea în funcţiune a trenului Suceava – Cernăuţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a scris ministrului Transporturilor, Lucian Şova, despre necesitatea refacerii urgente a podului peste râul Suceava de la Milişăuţi, dar şi despre necesitatea introducerii trenului de călători pe ruta Suceava – Cernăuţi.

Flutur a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a adresat o scrisoare ministrului Transporturilor, în care a cerut grăbirea procedurilor pentru punerea în funcţiune a podului de la Milişăuţi de pe drumul naţional, pentru că afectează o bună parte din judeţul Suceava.

„Am cerut să se găsească soluţii rapide” a spus Flutur, care a subliniat că aceasta este o importantă arteră în zona de nord a judeţului Suceava, menţionând că a transmis acest semnal pentru că a văzut răspunsul de la specialişti, cum că încă nu ştiu când vor începe lucrările de refacere.

Totodată, Flutur a spus că a solicitat şi punerea în funcţiune a trenului Suceava – Cernăuţi.

„Sperăm să se întâmple acest lucru. E a nu ştiu câta oară când cer acest lucru. Îmi cer şi cei din Suceava, îmi cer şi cei din Cernăuţi şi sper să găsim o soluţie” a declarat preşedintele CJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: