La trei luni de la inaugurare

Zona de agrement Tărăraşi este iluminată pe timp de noapte, având şi punct de prim-ajutor

> Programul de funcţionare se va prelungi până la ora 23

 La trei luni după ce a fost inaugurată, s-a reuşit finalizarea lucrărilor pentru asigurarea iluminatului public în zona de agrement Tătăraşi din municipiul Suceava.

Viceprimarul Marian Andronache a declarat că programul de funcţionare se va prelungi până la ora 23 în perioada de vară, iar de la 1 septembrie zona de agrement va fi deschisă până la ora 22.

Andronache a menţionat că se lucrează la proiectarea pentru partea a doua a proiectului, care prevede implementarea unor sisteme de tiroliană şi escaladă pentru copii şi separat pentru adulţi, grup de cişmele cuplat cu sisteme de udare spaţii verzi, extinderea sistemului de alei de pavele şi piatră către noile obiective, pistă de bowling şi sistem de camere video; se vor monta balustrade de protecţie în zona de drum a lacului superior şi se vor planta specii de foioase şi arbuşti în zonele deficitare.

Viceprimarul Sucevei a anunţat că la zona de agrement Tărăraşi este funcţional şi un punct de prim-ajutor medical. „Avem asistenţă medicală. S-a încheiat un contract cu o firmă specializată. Are personal care să acorde primul ajutor, firma are şi o ambulanţă” a spus viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: