Pe 16 iulie, în centrul oraşului

Sucevenii, convocaţi la Naţională!

Printr-o scrisoare remisă redacţiei, semnată olograf de tricolorii Bogdan Stelea şi Gavril Pele Balint, sucevenii sunt „convocaţi în Echipa Naţională de Răcorire”.

„Împreună cu prietenii de la Bergenbier, am pornit Caravana Bergenbier Eu Sunt 12, cea mai tare experienţă de răcorire din ţară”, aflăm din mesaj, cu precizarea că evenimentele de la Suceava se vor desfăşura în zilele de 16-17 iulie. Încă mai precis, „ajungem pe 16 iulie pe platoul Casei de Cultură. Programul începe la ora 14 şi se încheie la ora 23”. Printre altele, aflăm că sucevenilor li se promite „o zonă inedită de experienţe senzoriale”, câteva cuvinte-cheie pe care le-am identificat în text referitoare la aceasta fiind „răcoarea muntelui”, „gheaţă reală”, „berărie”, „bere”… „Vă invităm alături de noi să facem galerie, dar şi să susţinem live echipele de prieteni care vor juca pe terenul de fussball din Caravană. La finalul serii, cântăm şi dansăm la concertul trupei Bere Gratis” mai anunţă Bogdan Stelea şi Gavril Pele Balint. (L.D.C.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI