Spitalul Judeţean va angaja asistenţi medicali, infirmiere şi îngrijitoare

 Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat, marţi, că mai multe posturi vacante de asistent medical, infirmieră şi îngrijitoare vor fi scoase la concursul care va fi organizat în cursul lunii august.

Rîmbu a spus că SJU Suceava scoate la concurs 12 posturi de asistent medical, şase posturi de infirmieră şi trei posturi de îngrijitoare pentru Secţiile Medicină Internă, Cardiologie, Urologie, Oncologie, Neurologie, Chirurgie Vasculară, Boli Infecţioase, pentru Blocul Operator, Staţia de Sterilizare, Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, precum şi pentru Laboratorul BK.

El a explicat că posturile scoase la concurs vor acoperi deficitul de personal din secţiile amintite, adăugând că în urma dotării spitalului cu aparatul RMN 1,5 Tesla de către Ministerul Sănătăţii şi a punerii acestuia în funcţiune e nevoie de încă două asistente medicale care să aibă experienţă în domeniul radiologiei şi explorării imagistice.

Rîmbu a mai spus că la Staţia de Sterilizare, pusă în funcţiune recent, personalul va fi suplimentat cu trei asistenţi medicali.

Managerul SJU a precizat că pentru scoaterea la concurs a acestor posturi vacante s-a solicitat aprobarea Consiliului Judeţean Suceava, concursul urmând să fie organizat în cursul lunii august 2018.

Reamintim că SJU Suceava organizează concursuri pentru ocuparea a 22 de posturi de medic specialist şi medic primar pentru diferite specialităţi medicale, desfăşurarea acestora fiind prevăzută pentru perioada iulie – septembrie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: