Caravana „Zestrea Bucovinei” poposeşte sâmbătă la Siret

 Consiliul Judeţean Suceava împreună cu Primăria Oraşului Siret organizează sâmbătă, începând cu ora 11, manifestări care au loc în cadrul proiectului Caravana „Zestrea Bucovinei”, parte a programului dedicat Centenarului Marii Uniri. Aceasta e a treia etapă a proiectului, după Vatra Dornei şi Rădăuţi.

În cadrul acţiunii vor fi dezvelite plăci amplasate pe clădiri de însemnătate istorică din Siret, respectiv Şcoala Gimnazială „Petru Muşat” Siret, Policlinica Siret – fost sediu al Primăriei Siret, Casa Sbierenilor Siret – fost sediu al Jandarmeriei.

Începând cu ora 12, în Sala Voievozilor a Primăriei Siret, după o prezentare a proiectului Caravana „Zestrea Bucovinei”, vor avea loc dezbateri cu tema „Siretul – la frontiera Marii Uniri. Personalităţi marcante”. În acest cadru vor fi acordate distincţii „Meritul Bucovinei” unor personalităţi din zonă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: