Doi suceveni au primit interdicţie de a se apropia de un restaurant din Cacica

> Ei au fost plasaţi sub control judiciar după ce au provocat un scandal în local şi au produs mai multe distrugeri

 Doi suceveni au primit interdicţie de a se apropia în următoarele 60 de zile de un restaurant din Cacica. Cei doi au fost inculpaţi într-un caz de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, fiind plasaţi sub control judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a anunţat că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane care, în noaptea de 30 iunie, în jurul orei 2.30, în timp ce se aflau pe terasa unui restaurant din comuna Cacica, au lovit trei persoane, aruncând asupra lor cu bunuri de pe terasă, respectiv scaune, sticle şi alte obiecte.

Totodată, cei doi ar fi distrus o placă de granit ce se afla pe fântâna amenajată pe terasă, precum şi uşa de termopan ce face accesul în demisolul terasei, prin aruncarea cu bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.200 lei, prin violenţele comise ei tulburând ordinea şi liniştea publică.

Faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 5 iulie a.c. s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de ambii inculpaţi, stabilindu-li-se mai multe obligaţii, printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate şi de a nu se deplasa la sediul restaurantului unde a avut loc săvârşirea infracţiunilor. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI