Maria Andreea a întâlnit-o, în SUA, pe Lara Fabian

> Suceveanca i-a luat un interviu celebrei artiste

Cântăreaţa Maria Andreea se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, unde se bucură de plajele însorite din Florida, îmbinând utilul cu plăcutul.

Maria Andreea a mărturisit pe pagina sa de socializare că motivul pentru care se află în SUA este unul profesional şi că a fost invitată de echipa celebrei artiste Lara Fabian pentru a realiza un interviu ce va fi difuzat în România, dar şi în alte ţări europene, cu ocazia turneului „Camouflage”.

„Dacă mi-ar fi spus cineva când am terminat în vară facultatea că primul meu interviu ca jurnalist va fi cu Lara Fabian i-aş fi spus că e frumos să visezi. Dar se pare că e frumos să visezi şi să lupţi pentru visele tale pentru că devin realitate. Am fost invitată de echipa Larei pentru a-i lua un interviu în engleză ce va fi difuzat în România, dar şi în alte ţări din Europa. Provocarea a fost mare, pentru că cea care a făcut întrebările am fost chiar eu. Iar înainte de interviu am pus în aplicare toate sfaturile primite de la toţi profesorii mei de jurnalism” a povestit Maria Andreea.

Ea a menţionat că turneul „Camouflage” al Larei Fabian va ajunge şi în România, pe 29 martie în Cluj şi pe 31 martie în Bucureşti.

„Este cel mai interesant rol din viaţa mea: artist-jurnalist. Interviul s-a încheiat aşa: Je t’aime Lara!” a precizat suceveanca Maria Andreea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: