CJ Suceava va discuta cu companii low cost ce operează pe Aeroportul Memmingen pentru cursa Suceava – Memmingen

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, în cadrul dezbaterii organizate de Camera de Comerţ Româno-Germană cu mediul de afaceri sucevean, că urmează să fie purtate discuţii cu companii low-cost pentru o cursă Suceava – Memmingen.

El a spus că după discuţiile avute în octombrie, la Aeroportul Memmingen, reprezentanţii acestuia au răspuns oficial că vor trebui iniţiate discuţii cu companiile low-cost care operează pe aeroportul german pentru cursa Suceava – Memmingen.

„Cei de la Memmingen ne-au scris să ne întâlnim cu companii low-cost care operează şi la ei, să discutăm despre parteneriate” a spus Flutur în cadrul dezbaterii, subliniind că aeroportul sucevean a cunoscut o creştere fantastică a numărului de pasageri în ultimul an şi jumătate, ajungând la 250.000 de pasageri până acum.

Pe aeroportul din Memmingen operează în prezent companiile low-cost Ryan Air şi Wizz Air, ultima operând mai multe curse externe şi de pe Aeroportul Suceava.

Aeroportul Memmingen se află aproape de München şi de Stuttgart, dar aproape şi de Innsbruck, ca şi de Elveţia, a spus Flutur.

Reprezentanţi ai Aeroportului Suceava, împreună cu operatori şi asociaţii din turism, ar urma să meargă în luna decembrie la Memmingen, de ziua acestui aeroport, când aici se organizează o acţiune în care reprezentanţii aeroportului se întâlnesc cu mari operatori în turism şi operatori aerieni parteneri, pentru a face un bilanţ şi a discuta noi destinaţii şi noi perspective de dezvoltare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI