Ion Lungu, după ce a verificat, ieri, investiţiile din municipiu:

Se lucrează bine, cu excepţia termoficării, unde aşteptăm banii de la Guvern

> Primarul a inspectat şi zona de agrement Tătăraşi, şi strada Constantin Moraru

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, încă aşteaptă banii, 7,3 milioane de lei, pentru lucrările de reabilitare a reţelei de termoficare, fonduri care trebuia să fie transferate de la Guvern în urma unei hotărâri de guvern din primăvara acestui an.

Lungu, care a verificat din nou, ieri, lucrările de investiţii ale municipalităţii, a spus că se lucrează bine, cu excepţia lucrărilor la termoficare.

„Se lucrează bine şi la celelalte lucrări de investiţii, cu excepţia lucrărilor de termoficare la care aşteptăm bani de la Guvern” arată Lungu.

El a vizionat şi două lucrări care sunt în curs de finalizare: strada Constantin Moraru din cartierul Iţcani şi zona de agrement Tătăraşi.

Primarul Sucevei şi-a exprimat, săptămâna trecută, speranţa că banii care trebuia să ajungă la Suceava pentru lucrările la reţelele de termoficare să fie transferaţi, după ce aflase că premierul Mihai Tudose s-a interesat de întârzierea alocării acestor fonduri.

El a spus că dacă cei 7,3 milioane de lei ar fi transferaţi autorităţilor sucevene nu vor putea fi cheltuiţi în totalitate şi că circa 3 milioane de lei ar urma să fie returnaţi pentru că lucrările au fost oprite şi conservate în lipsa finanţării, urmând să fie decontate doar lucrări deja executate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: