Pe ruta Aeroport Suceava – municipiul Suceava

Firma Trans CM din Plopeni va asigura transportul

Firma Trans CM din Plopeni a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru operarea traseului judeţean 171 între Aeroportul Suceava şi municipiul Suceava.

Vicepreşedintele CJ Suceava, Viorel Seredenciuc, a iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean care va fi discutat, miercuri, în şedinţa plenului CJ Suceava pentru atribuirea acestui traseu care face legătura între Aeroportul Suceava şi municipiul Suceava.

Seredenciuc explică în expunerea de motive că la ultima actualizare a Programului de transport public de persoane din judeţul Suceava a fost introdus traseul judeţean 171 Suceava – Salcea (Aeroport „Ştefan cel Mare”) şi că a fost organizată de Agenţia pentru Agenda Digitală a României o şedinţă de atribuire electronică în data de 28 august 2017, în vederea selectării operatorului de transport rutier ce va efectua serviciul de transport persoane pe acest traseu.

Firma Trans CM din Plopeni a obţinut licenţa pentru acest traseu conform rezultatelor afişate de Agenţia pentru Agenda Digitală a României, motiv pentru care se şi propune ca aceasta să fie desemnată operator al acestui traseu.

În ultima perioadă pasageri care folosesc Aeroportul Suceava au reclamat lipsa unei curse directe spre municipiul Suceava, ceea ce a determinat ca autorităţile judeţene să înfiinţeze acest traseu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI