Orlando Bloom va fi protagonistul serialului fantastic „Carnival Row”

Actorul britanic Orlando Bloom va fi protagonistul viitorului serial fantastic „Carnival Row”, care va avea opt episoade şi a cărui difuzare este prevăzută în 2019, a anunţat Amazon Prime Video, citat de EFE. Bloom a colaborat la diferite seriale, dar este prima dată când va juca un rol principal, cel al inspectorului de poliţie Rycroft Philostrate, care trebuie să investigheze asasinarea unei creaturi fantastice „o zână showgirl”.

Acţiunea este amplasată într-un oraş fantastic neovictorian populat de fiinţe misterioase, iar intriga se va complica când Philostrate va începe să ancheteze un alt asasinat, cel al unei „zâne refugiate”. Actorul britanic va fi şi producătorul serialului, alături de americanul de origine cubaneză Rene Echevarría.

„Fleabag” prezintă viaţa unei tinere care trăieşte la Londra şi este bazat pe piesa de teatru cu acelaşi nume care a câştigat premiul Fringe First la Edinburgh. Cel de-al doilea sezon al acestui serial va fi disponibil pentru clienţii Amazon Prime în 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: