Performanţe de la Izvoarele Sucevei

 Paula Alexander a izbutit performanţa – unică pentru Izvoarele Sucevei – de a reuşi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, Facultatea de Medicină, după un examen la care au fost înscrişi 572 candidaţi pentru 130 locuri la buget, concurenţa fiind de 4,4 candidaţi/loc. Din ţinutul nostru de la cumpăna apelor au mai devenit şi alţii studenţi, printre care: Adelin Char – la Teologie Cluj-Napoca; Maria Severen – la Ştiinţele Educaţiei Suceava; Gianina Moţco – la Inginerie Geodezică Iaşi, Bianca Pârvu – la Informatică Economică Cluj-Napoca. Cinste lor!

Paula Alexander este fiica directoarei Şcolii Gimnaziale Izvoarele Sucevei, Crizantema Alexander. Viitoarea medicinistă la Târgu Mureş a absolvit în anul 2013 cursurile Şcolii Gimnaziale Izvoarele Sucevei, iar în acest an a absolvit Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, secţia Ştiinţele Naturii.

 Decebal Alexandru Seul

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: