Fostul senator Neculai Bereanu numit într-o funcţie-cheie la nivelul Senatului României

Fostul senator PSD de Suceava Neculai Bereanu a fost numit director al Direcţiei de dezvoltare din cadrul Senatului României.

Bereanu a fost numit în funcţie cu data de 3 iulie. Direcţia pe care o conduce are în subordine serviciul de investiţii patrimoniu imobiliar şi carte tehnică, precum şi serviciul de achiziţii publice.

Neculai Bereanu, una dintre surprizele electorale ale anului 2012, a fost timp de 4 ani senator al României, fiind ales uninominal pe colegiul de Dorna, iar în ultimele 3 sesiuni parlamentare a ocupat chiar funcţia de chestor al Senatului.

În această ultimă calitate a avut între atribuţii şi colaborarea directă cu direcţia pe care în momentul de faţă o coordonează.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: